Palvelut

Henkilökohtainen kehotyyppikatsastus

Etäyhteydellä toteutettava tutkimusmatka Sinuun. Selvitetään, mistä kehotyypeistä ja elementeistä sinut on tehty ja kuinka ne sinussa ilmenevät. Pääset jäljille, miten kehosi ja mielesi toimivat juuri niin kuin  ne toimivat. Tervetuloa matkalle itseen.

Mahdollisten oireittesi perusteella selviää kehosi epätasapaino, jota päästään sopiviksi katsomiemme keinojen avulla purkamaan. Saat kehollesi sopivan ruoka-ainelistan ja suositukset, mistä lähdetään liikkeelle. Toimenpiteillä pyritään saamaan “ylitila” aisoihin ja palauttamaan kehon ja myös mielen tasapaino. 

Henkilökohtainen jälkitarkastus

Kehotyyppikatsastuksessa havaittuun epätasapainoon sait helppoja käytännön ohjeita, joita olet pyrkinyt viemään arkeesi. Tavoitteena on saada sopivan kokoisin askelin suunta kohti tasapainoisempaa oloa ja eloa eli terveyttä. Jälkitarkastuksessa päivitetään tilanteesi ja saat lisäohjeita.

Verkkovalmennukset

 Webinaaripohjaiset koulutukset sisältävät tehtäviä ja käytännön kokeiluja. Osallistua voi mistä vain, mistä pääset nettiin. Tehtävät ennen kutakin kurssihetkeä teet itseäsi varten. Ne voit joko tulostaa ja täyttää  tai tallentaa omalle laitteelle ja täyttää sähköisesti.

Valmennuksissa opit itsestäsi ja ayurvedasta. Kehotyypit tulevat tutuiksi, ja opit esimerkiksi eri ruoka-aineitten vaikutuksia itse kullekin kehotyypille.

Kakkakurssi

Miksi vatsa vaivaa jatkuvasti? Oletko kyllästynyt kipuihin? Tekeekö kakkaaminen kipeää? Turhauttaako, että vatsa ohjaa elämää? Onko avuton tunne, ettei apua löydy?

Mikäli sinua vaivaa ummetus, ripuli, ilmavaivat, tunne ettei ruoka sula, närästys tai muu vatsan toimintaan liittyvä oire – tervetuloa Kakkakurssille. Opit miten kehotyyppisi vatsa ja suoli toimii ja mitä tarkoittaa “ylitila” itse kunkin tyypin kannalta. Käydään läpi muun muassa ruoka-aineita ja kuinka ne vaikuttavat suolen toimintaan. Saat kurssilta ayurvedisen ensiavun oireittesi taltuttamiseksi.